Livrari

Livrarea se face prin curier rapid Cargus cu furnizarea numarului de AWB pentru a putea urmări expediția. Pentru anumite produse software livrarea se face trimiterea codurilor de activare prin email iar transportul este gratuit in acest caz.

In cazul expedierii prin curier rapid expedierea se face in termen de maxim a doua zi lucrătoare pentru produsele aflate in stoc si care sunt semnalate cu stoc existent pe site-ul nostru. Timpul de tranzit depinde de destinație si de firma de curierat aleasa si  este de aproximativ 1-4 zile lucratoare in funcție de destinație.

Costul transportului variaza in functie de greutatea si dimensiunile coletului si va fi afisat in pagina de finalizare. Costul minim de transport pentru produsele care necesita livrare este de 19 lei pentru livrari pe teritoriul Romaniei si 80 de lei pentru pachetele expediate cu DPD in spatiul UE.

Retururi

Dreptul de retur este conform prevederilor legale in vigoare. Produsele se pot returna cu o notificare prealabila (v. "Termeni si conditii"). Sunt acceptate pentru retur numai produse in aceeași stare in care au fost cumpărate, fără urme de folosire, zgarieturi sau loviri. Pentru produsele software licrate la cutie desigilarea cutiei implica anularea dreptului de retur.

Urmariti-ne pe Facebook