1. GENERALITATI 

Acest site este proprietatea PunktNet SRL cu sediul social in Strada Nufărului nr 3, Bascov , Arges cu numar de inregistrare la Registrul Comertului Bucuresti J03/1489/2005, CUI RO17861404, capital social subscris vărsat de 70.000 lei. Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

PUNKTNET SRL, proprietar de drept al acestui site (denumita in continuare BESTMALL.RO) isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.
Accesand pagina -Termeni si conditii- puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

2.DEFINITII Site-ul BESTMALL.RO este creat si administrat de PUNKTNET SRL.

Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului BESTMALL.RO, este denumita Client.
Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul BESTMALL.RO vor fi denumite in continuare continut.

Acest site este oferit in forma in care se prezinta la accesarea sa de catre utilizatori, fara nici un fel de alte garantii. BESTMALL.RO nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.
Daca folositi serviciile sau informatiile oferite de acest website, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos.

3. DREPTURILE DE AUTOR Continutul si designul Site-ului (precum si orice alt material avand legatura cu Site-ul) apartin BESTMALL.RO si colaboratorilor sai. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea BESTMALL.RO.

Folosirea fara acordul BESTMALL.RO, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).

Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului www.BESTMALL.RO de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea sau publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel.

Fotografiile si datele pot fi folosite folosite doar cu acordul scris al unui reprezentant BESTMALL.RO.

4. SECURITATEA DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR: Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de BESTMALL.RO, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti. BESTMALL.RO nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

5. DECLINAREA RESPONSABILITATII:

Continutul site-ului BESTMALL.RO a fost alcatuit in colaborare cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site.  De aceea, BESTMALL.RO nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia BESTMALL.RO de catre reprezentantii fiecarei marci. BESTMALL.RO si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, societatea isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori. Valoarea maxima a obligatiilor BESTMALL.RO, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de BESTMALL.RO de la clientul respectiv.

6. PIERDERI / COSTURI SUPLIMENTARE

PunktNet nu răspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte răspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si condițiilor.

6.1. PunktNet nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării Site-ului precum si pentru cele rezultând din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe Site

6. LIVRARE SI EXPEDITII

Termenul nostru de livrare este EXW franco depozit Bucuresti. La cererea expresa a clientului, putem expedia in numele acestuia, pe riscul si cheltuiala sa, cu unul din curierii sub contract sau oricare altul, conform optiunii si cererii exprese a cumparatorului. Tariful afisat in comanda este orientativ si se aplica in reteaua respectivului curier. Km suplimentari se taxeaza. Va rugam asigurati-va ca adresa de expeditie este in aria de acoperire, iar daca nu, care este cuantumul de plata pentru Km. suplimentari. 

7. LIMITARE RASPUNDERE Site-ul, precum si orice software utilizat in cadrul acestuia sunt furnizate in modalitarea in care se gasesc si atat cat sunt disponibile, fără nici un fel de garantii, exprese sau implicite, inclusiv, dar fără a se limita la, garantii implicite de comercializare, adaptarea la o anumită utilizare sau neîncălcarea Termenilor SI CONDITIILOR. Nu ne asumam răspunderea pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea site-ului, in tot sau in parte.

Clientul are obligatia de a inspecta produsele la momentul primirii. Eventualele discrepante/defecte/inadvertente de orice fel in ceea ce priveste modelul, cantitatea sau calitatea marfurilor trebuiesc reclamate in maxim 24 de ore de la receptionarea acestora. In cazul in care nu se primeste nicio reclamatie in termenul mentionat (24h), se considera ca marfa a fost livrata in conformitate cu comanda, factura si restul documentelor iar produsele sunt conforme calitativ. Orice viciu la receptie reclamat mai tarziu de 24h nu va fi luat in considerare.

8. GARANTII Toate produsele sunt insotite de factura si certificat de garantie (producator sau vanzator). Stergerea seriei (serial number S/N) partiala sau totala de pe produse duce la pierderea garantiei.

Garantia nu este deasemenea aplicabila in cazul produselor software. Dezinstalarea, modificarea, criptarea sau alterarea datelor sau a produselor software ca urmare a unei manipulari gresite sau a unui atac informatic nu este acoperita de garantie. In acest caz repararea sau instalarea produsului software se face de catre client. Va rugam sa va asigurati o copie de siguranta a produslui software sau sa pastrati suportul original.O alta situatie in care garantia nu este aplicabila este update-ul esuat de firmware. Efectuati update numai daca sunteti familiarizati cu aceasta procedura si daca ati verificat cu atentie versiunea de fisier pe care doriti sa o incarcati cu vanzatorul sau producatorul. 

Durata medie de utilizare a produselor este de 24 de luni. Garantia se va acorda la sediul vanzatorului, firma PunktNet SRL din Str. Linistei Nr.57, Sector 1, Bucuresti. La solicitarea de garantie se va trimite produsul la adresa mentionata, prin curier, cu plata la destinatie. Costul pentru returnarea produsului revine deasemenea vanzatorului. Termenul pentru rezolvarea reclamatiilor in termen de garantie este de 15 zile maxim, interval in care produsul va fi reparat sau inlocuit, dupa caz. Durata cat produsul a fost indisponibilizat se adauga la termenul de garantie. Prevederile certificatului de garantie nu pot si nu vor influenta drepturile consumatorului conferite prin lege.

9. LITIGII Eventualele litigii în legătură cu executarea contractului vor fi rezolvate intre vanzator si consumator/client pe cale amiabilă, în caz contrar, părţile putându-se adresa instanţei de judecată competente de la sediul comerciantului/vanzatorului PunktNet SRL, respectiv Judecatoria Sector 1 Bucuresti. Persoana desemnata de firma pentru negocierea litigiilor este Cristian Mitrache - office@bestmall.ro.

10. CUM SE FACE RETURUL

Cererea de retur trebuie facuta pe email si trebuie sa asteptati aprobarea vanzatorului. Returnarea produselor se face:

1. Personal, la sediul firmei PunktNet SRL. 

2. Prin serviciul de curierat agreat. Dupa completarea si aprobarea formularului de retur , veti fi notificati prin e-mail asupra cererii. Te rugam ca in momentul expedierii sa mentionezi pe documentul de transport numarul de retur (numarul comunicat in momentul completarii formularului de la pct.2);

In cazul returului prin curier, costurile de transport sunt suportate de catre cumparator si vor fi scazute din valoarea ce trebuie returnata in cazul in care nu au fost achitate.

12. CONDITII GENERALE PENTRU RETUR

  • Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit. Asigură-te ca produsul nu este protejat de parole setate de tine și că ai șters eventualele conturi pe care le-ai definit, astfel încât produsul să nu contina nici o data cu caracter personalsi sa poată fi adus la versiunea inițială de software
  • Returul se face cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.
  • Produsul trebuie să fie însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.
  • Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.
  • Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.
  • Nu se acceptă returul dacă ai dezinstalat sistemele de operare sau alte programe existente la livrare, dacă produsele au licențe OEM activate sau dacă ai dezinstalat sistemele de operare sau alte programe existente la livrare.
  • Daca in coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din formularul completat, dupa verificarea pachetului de catre curier, preluarea va fi refuzata.

13. DREPTUL LA RETRAGERE

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:

Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate etc.

14. RAMBURSAREA SUMEI ACHITATE Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile de la data informarii PunktNet SRL de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract. PunktNet SRL va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care PunktNet SRL nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).

Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnata pe același card utilizat la tranzacționare, in decurs de 14 de zile de la acceptarea returului.

15. EXERCITAREA DREPTULUI DE RETRAGERE

Pentru a informa PunktNet SRL cu privire la decizia de retragere din contract, consumatorul trebuie sa completeze formularului de retur  .

16. REGULAMENT / TERMENI SI CONDITII PENTRU PROMOTII

Atentie! Pentru a beneficia de promotii sau progame de fidelizare trebuie sa inregistrati un cont. Promotiile de orice fel, fiind gestionate automat nu pot fi aplicate comenzilor cu finalizare rapida, ce nu memoreaza datele clientului. Articolele aflate in categoria "Oferte speciale" nu pot face obiectul unor alte reduceri de pret.

PunktNet SRL este operator de date cu caracter personal inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr.2311 din 06/08/2016.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, PunktNet SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Datele cu caracter personal vor fi colectate si prelucrate de catre PunktNet SRL numai in masura permisa prin Regulamentul General (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (GDPR)

Ce tipuri de date personale colectam

PunktNet SRL colecteaza de la clientii sai date cu caracter personal precum nume, prenume, e-mail, numar de telefon, adresa, IP, cookies etc. numai daca acestea sunt furnizate in mod voluntar de catre client. Refuzul furnizarii a acestor date duce la imposibilitatea procesarii si finalizarii comenzilor transmise de catre PunktNet SRL. Datele de identificare personale nu sunt furnizate catre terte persoane, companii sau alti colaboratori.

Scopul colectarii datelor personale este onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garantie si expedierea produselor), marketing si realizarea de statistici necesare dezvoltarii serviciilor oferite.

Datele dvs pot fi colectate in urmatoarele situatii:

a. crearea unui cont pe site

b. achizitionarea unui produs de pe site

c. abonarea la newsletter printr-un formular pe site 

d. downloadarea unor e-bookuri sau materiale 

e. Returnarea produselor

f. Asigurarea serviciilor de suport clienti

Informatiile colectate de catre PunktNet SRL avand ca scop onorarea comenzilor (ex: nume, prenume, adresa, numar telefon), pot fi furnizate partial companiilor de curierat pentru expedierea si livrarea coletelor.

Informatiile colectate de catre PunktNet SRL avand ca scop publicitatea (ex: cookie, IP, adresa e-mail) pot fi folosite pentru comunicarile de marketing targetate pe care le facem prin intermediul unor terti colaboratori, care indeplinesc la randul lor conditiile GDPR, cum sunt:

- Servicii de marketing

- Servicii de cercetare de piata si sondare

- Servicii de plata

Pentru a va tine la curent cu promotiile si ofertele noastre, putem trimite periodic mesaje de informare de tip: e-mail, SMS, mobile push sau webpush, continand informatii de promovare a produselor pe care le-ati vizualizat sau pe de care sunteti interesat (ex: le-ati adaugat in cos), precum si alte comunicari de genul sondajelor sau cercetarilor de piata.

In oricare dintre aceste cazuri vom cere consimtamantul dvs in prealabil.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site adresa sa de e-mail, efectuand o achizitie sau abonandu-se prin formularul de newsletter, poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date dezabonandu-se. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, prin fax sau e-mail.

Conform Legii in vigoare, clientul are urmatoarele drepturi:

- dreptul la informare si acces la datele dvs

- dreptul la transparenta informatiilor si a comunicarilor

- dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor

- dreptul la portabilitatea datelor

- dreptul la opozitie

- de a nu fi supus unui procesul decizional individual automatizat

- dreptul de a va adresa Autoritatii de Supraveghere (ANSPDCP) in caz de incalcare a drepturilor dvs. garantate de legislatia privind protectia datelor cu caracter personal

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa la sediul firmei noastre, str. Linistei Nr.57, Sector 1 Bucuresti 012426, sau prin e-mail la adresa office@bestmall.ro.

Colectarea datelor de tip cookies este necesara pentru feedback-ul asupra modului in care sunt utilizate site-ul de catre utilizatori, astfel incat sa putem adapta si eficientiza experienta de navigare. Mai multe informatii despre cookies AICI.

Stocarea datelor

Luam toate masurile si facem toate eforturile pentru ca datele dvs sa fie stocate in siguranta, accesibile doar cand sunt necesare unor actiuni in cadrul companiei. Transmisia datelor dvs se face prin sisteme criptate (SSL), iar platile online sunt securizate la cel mai inalt nivel.

Vom pastra datele dvs atat timp cat aveti cont pe site. Puteti cere oricand stergerea acestor date sau inchiderea contului, insa ne vom rezerva dreptul de a pastra unele date conform prevederilor legale.

PunktNet S.R.L. este inregistrata si avizata de catre ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) cu nr. de inregistrare nr.2311 din 06/08/2016.

PunktNet S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane. 

PunktNet S.R.L. si site-urile pe care le detine si nu incurajeaza SPAM-ul, nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestor site-uri, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane fara acordul dumneavoastra explicit.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse.

Urmariti-ne pe Facebook